BB: Sadun karmiva löytö aiheutti paniikkia

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talossa koettiin viime yönä pelottavia hetkiä valojen sammuttua. BB-Satu herätti kauhua havainnollaan makuuhuoneessa. Makuuhuoneen peilin läpi näkyivät hänen mukaansa tuijottavat silmät. Satu säikähti kokemusta totaalisesti, ja hänen kiljumisensa sai myös muut asukkaat pelon valtaan.

– Miksei me voida nukkua niinkuin normaalit ihmiset, BB-Elisabet pohti.

Nukkumisesta haaveilleet asukkaat kokivat tilanteen negatiivisena, ja levoton tunnelma jatkui. Myös Petri ihmetteli, ”mitä helvettiä talossa tapahtuu!?!”

Makuuhuoneessa sytytettiin valot, ja Satu kuvaili näkyään kahdeksi silmänkaltaiseksi valoksi peilissä. Niko rauhotteli tilannetta pyytämällä valojen sammutusta ja toivottamalla hyvää yötä. Myös aikaisempina tuotantokausina vastaavat kokemukset ovat olleet tuttuja asukkaille.