BB: Värikäs seksikeskustelu toi himot mieleen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään ollut kaksi teemaa ylitse muiden; negatiivisuus ja seksi. Asukkaat ovat ”flippailleet” tänään enemmän kuin kertaakaan kuluneella kaudella, eikä talossa ole onnistuttu välttämään rajuja riitoja. BB-Petri on haukkunut suurimman osan asukkaista, kuten myös BB-Satu ja BB-Elisabet.

Erityisesti asukkaiden hampaissa on ollut BB-Nino, jonka väitetään olevan laiska ja sekava ja puhuvan itseään alituisesti pussiin. Asukkaiden kesken virinnyt seksikeskustelu sai kuitenkin negatiivisuuden väistymään hetkeksi asukkaiden mielistä. Puheena olivat muiden maussa asukkaiden suosimat seksiasennot ja kokemukset niistä.

BB-Marika paljasti monien yllätykseksi harrastaneensa seksiä myös miesten kanssa. Kovin tarkasti hän ei Ksenian kyselyihin seksielämänsä yksityiskohdista suostunut vastaamaan. Samalla Petri kertoi minkä uskoo olevan Vilhelmiina suosikkiasento.

– Viltsu on ihan selkeästi takaapäin-settiä. Ksenia on ihan ristiriitainen. Kun sillä on ihan hyvät tissit ja ihan hyvä perse, Petri totesi.

Seksistä puhuttaessa asia tuli myös Elisabetin mieleen, kun neitokainen ilmoitti olleensa puutteessa. Mutta ei kuitenkaan seksin, vaan idolinsa Michael Jacksonin puutteessa. Hänellä oli jo toive syntymäpäivälahjakseen.

– Jos mä saisin viettää mun synttärit talossa, saisin mennä tonne päiväkirjahuoneeseen, saada napit korviin ja olla kahdestaan Michaelin kanssa. Mä tulisin ihan uutena ihmisenä tuolta. Mä en ole ollut koskaan elämässäni näin pitkään ilman, BB-Elisabet kertoi ohjelman verkkosivujen mukaan.