Big Brother -talosta tuli vihamielinen ympäristö

Big Brother · Niina Niskanen

Aikaisemmin Big Brother -talon päiväkirjahuoneessa Marikaa haukkunut BB-Petri paljasti inhonsa kohteeksi myös talossa majailleen Niko Saarisen. Petri oli tyytyväinen, että BB-Niko S. oli ollut talossa vain muutaman päivän.

BB-Nino ja BB-Elisabet suuttuivat miehen kommentista. BB-Nino kaipaili vieläkin Nikoa Saarista. Petri totesi kuitenkin Ninon haaveiluun varsin tylysti.

– Jos Niko S. olisi jäänyt, minä olisin lähtenyt, inhosin sitä yli kaiken, Petri sivalsi.

Myös BB-Niko ilmoitti, että oli tyytyväinen kaimansa lähtöön talosta. Niko S. herätti hänen mielestään liikaa show-meininkiä. Nino iski kuitenkin takaisin tiedolla, että vastaavasti Niko S. ei pitänyt Petristä. Aihe nostatti kiivaan väittelyn, ja asukkaat olivat turhautuneita tilanteeseen. Elisabet ja BB-Marika puolustivat molemmat Saarista voimakkaasti.

Tämän tilanteen jälkeen Elisabet ja Satu pääsivät puolestaan purkamaan tuntojaan ja haukkumaan yllättävän kovasanaisesti talon muut asukkaat. Purkaukset eivät jääneet vielä siihenkään, sillä Satu ja Nino ottivat rajusti yhteen purkaessaan usean päivän ajan kasaantuneita paineita toisiaan kohtaan. Tunnelma talossa on siis ollut tänään varsin negatiivinen.