BB-Elisabet: ”Katkaravut ovat valaan bakteereja”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuultu tälläkin tuotantokaudella varsin mielenkiintoisia keskusteluja erilaisista yleissivistykseen kuuluvista asioista. BB-Ksenia on esimerkiksi ihmetellyt että syödäänkö lehmää ja todennut, että onneksi Suomessa ei ole lainkaan ydinvoimaloita.

Tänään kortensa kantoi jälleen kekoon myös BB-Elisabet. Asukkaat keskustelivat biologiasta, kun Elisabet sai muut asukkaat ihmettelemään toteamuksiaan. BB-Niko ja BB-Hannu eivät olleet uskoa korviaan Elisabetiä kuunnellessaan. Ensin Hannu kertoi, että Elisabetin ruumiissa asuu parhaillaankin tohvelieläimiä.

– Ei mun sisällä voi asua eläintä. Sittenhän mä joutuisin puhumaan itsestäni kahdessa persoonassa. Että mä olisin puoliksi venäläinen, puoliksi suomalainen ja puoliksi tohvelieläin, Elisabet ihmetteli.

Keskustelussa Elisabet pohti myös, että katkaravut ovat valaan bakteereja, mutta Hannu korjasi neitokaisen käsityksiä biologiasta. Lopulta Elisabet mietti mikä tohvelieläin olisi englanniksi ja päätyi siihen, että sen täytyy olla ”camel toe”. Ohjelman verkkosivujen mukaan neitokaiselle tuli yllätyksenä myös se, että iho onkin elin.