BB-Ksenian tissipaljastukset menivät liian pitkälle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tuotantokauden alusta saakka asustanut jyväskyläläinen 19-vuotias BB-Ksenia on kunnostautunut jo pariinkin otteeseen paljastelemassa juovuspäissään intiimejä paikkojaan.

Ksenia on esitellyt rintojaan muiden asukkaiden yllyttämänä esimerkiksi porealtaassa ja saunassa. Eilen hän kuitenkin kertoi katuvansa rintojensa paljastamista. Ksenia totesi ettei hän kadu mitään tähän mennessä talossa tekemäänsä, kuten esimerkiksi pussailua ja oksentamista. Yksi asia sai kuitenkin teinitytön katumapäälle.

– Ainut asia mikä mua hävettää, niin se et mä oon näytäny tissit, Ksenia paljasti.

BB-Marika oli Ksenian kanssa pääosin samaa mieltä, sillä hän ei katunut mitään talossa tekemäänsä, vaikka hänkin on paljastanut rintansa muille asukkaille. BB-Satu kertoi jännittävänsä työtovereidensa tapaamista Big Brotherin jälkeen, sillä hänen naissuhteensa oli paljastunut heille vasta ohjelman myötä.