BB: Menikö viikkotehtävä heti reisille?

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä viikkotehtävä, jossa asukkaiden tulee kirjata ylös pihamaalla liikkuvien junien aikatauluja ja määränpäitä. Tehtävä meni mahdollisesti jo eilen mönkään, kun sen suorittamisessa tapahtui useampiakin virheitä.

BB-Elisabet meni noukkimaan ilman lupaa junan kuljettamia tuotteita, jolloin Isoveli päätti takavarikoida asukkaiden kaikki tupakat. Junan kyydistä saa nimittäin ottaa tuotteita vain luvan kanssa. Myös BB-Ksenia ja BB-Niko saattoivat tehdä yöllä kohtalokkaan virheen.

Ksenian ja Nikon valvontavuoron aikana juna-aseman taululle ilmestyi yöllä paikkakunta, joka herätti ihmetystä asukkaissa. BB-Ksenia ja BB-Niko olivat varmoja junan kohteesta. Heidän mukaansa kuulutuksessa sanottiin asema Levi. Kyseinen paikkakunta kirjoitettiin liitutaululle. Aamulla tietoa ihmeteltiin asukkaiden keskuudessa.

– Meneekö Leville muka junia, BB-Elisabet kyseli.

Sadun mukaan BB-juna voi kulkea minne vaan niin halutessaan.