BB-Ksenian läskeille naurettiin joukolla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tälläkin tuotantokaudella käynyt niin, että asukkaiden elopaino alkaa hiljalleen nousemaan kauden edetessä. Tänään asia on ollut esillä asukkaiden keskusteluissa, kun muiden muassa BB-Petri, BB-Elisabet ja BB-Ksenia valittelivat lihomistaan.

Ksenian vatsa näkyi paidan alta, kun asukkaat istuskelivat sohvalla. BB-Nino ei neitokaista juuri säälinyt, vaan aloitti tuttuun tapaansa aikamoisen kuittailut ”räkänaurun” siivittämänä.

– Oho! Kattokaa nyt! Pian sun napakoru lentää irti poiiiing. Sä tarvit tohon sellaisen ison naparenkaan tilalle. Oliko sulla tällainen maha kun sä tulit? Nino nauroi kovaan ääneen ja puristeli Ksenian vatsamakkaroita.

– Mulla on niin huono omatunto tästä, että en mä jaksa edes välittää, Ksenia totesi hihitellen.

– Mun tissitkin on kasvanut. Ne eivät mahdu enää mun rintaliivehin, Ksenia jatkoi.

– Reilua kun kaikki nauraa tässä ringissä. Kyllä kaikilla ihmisillä tulee vatsaan löysää kun istuu noin, BB-Niko yritti rauhoitella asukkaiden nauramista.

– Mulle on tullut ainakin viisi kiloa täällä. Mä oon lihonut ihan sikana, Elisabet valitteli.