BB-Marika raivostuttaa – tuhlaa terveyssiteet kasvoihinsa

Big Brother · Niina Niskanen

Big Brother -talossa tuotantokauden alusta saakka asunut BB-Marika on kerännyt viikon mittaan paljon miinuksia muiden asukkaitten ajatuksissa. BB-Satu ja BB-Elisabet ovat höykyttäneet Marikaa urakalla puheissaan koko viikon, mutta nyt hänet todetaan vain v**un tyhmäksi.

Asemavahteina olleet Satu ja Elisabet ruotivat taas kerran Marikan sanomiset ja tekemiset läpi. Satu selosti Elisabetille Petrin ihmettelevän Marikan tapaa tuhlata terveyssiteitä meikkien puhdistukseen, ja kun siteet loppuisivat niin mitä sitten naiset käyttäisivät housuissaan.

Marikan ekologisuus ja kasvissyöjäimago myös ratisivat naisten hampaissa. Terveyssiteitä tuhlaava nainen ei vaikuta kovin ekologiselta, ja se ettei Marika osannut valmistaa kasvisruokia ihmetytti Satua. Hänen mielestään Marika on ylimielinen ja tälle on noussut pissa päähän häätöäänestyksistä selviytymisten takia.

Elisabet totesi häntä ärsyttävän erityisesti Marikan tapa puhua omia juttujaan muiden päälle. Eniten häntä ärsytti huono omatunto siitä, että hän näkee vain pahaa Marikassa, eikä ole varma johtuuko se Marikan käytöksestä vai onko hänessä itsessään vikaa. Naiset päättivät olla jatkossa huomioimatta Marikan tekemisiä, jos se helpottaisi tämän kanssa elämistä.