BB-Nino valmis lähtemään kotiin: ”En mä kuulu tänne!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisissä bileissä BB-Nino pääsi avautumaan tuntemuksistaan. Hän on joutunut moneen otteeseen sanaharkkaan erityisesti Satun kanssa, ja eilen asukkaat yrittivät puhdistaa ilmaa riitaisen viikon jälkeen. Samalla Nino totesi jo toistamiseen olevansa valmis kotiin.

– Haluaksä lähteä täältä? BB-Satu kysyi suoraan.

– Tavallaan joo. Mä oon ollut täällä jo kerran aiemminkin ja mulla on paljon asioita, joita mä kaipaan ulkomaailmassa. Esimerkiksi kun mä olin Nikon (Saarinen) kanssa sen pari päivää. En mä haluais että tänne tulis joku mies ja mä panisin sitä. Mä haluaisin viettää vaan aikaa sen kanssa ja ottaa silleen irti kaiken, Nino vastasi.

– Silloin kun mä lähdin ekan kerran, kun mut häädettiin talosta, niin mä kuulin koko ajan, että mä olisin voittanut koko kisan.Mmä oon ollut siitä tosi yllättynyt että lähdin tähän leikkiin. Sit mä mietin, että mä oon varmaan joka helvetin viikko häädössä.

Ninoa vaivasi myös tapa, jolla hän on itse tällä kaudella saapunut taloon. Kesken kauden sala-asukkaaksi ilmestynyt Nino totesi että olisi itse ollut aikaisempien asukkaiden tilalla ihmeissään moisesta.

– Se Nino, mikä mä olin viime vuonna, on kaukana poissa. Mä oon nähnyt julkisuuden ja tiedän että mikä se härdelli siellä on. Mä oon muuttunut niin paljon. Mun ajatusmaailma on erilainen ja se vaivaa mua. Jos mä itse olisin ollut talossa ja sinne olisi yhtäkkiä pamahtanut edellisen vuoden asukkaita, niin se olis ollut mun mielestä väärin. En mä mun mielestä kuulu tänne.

BB-Petri oli miehen kanssa kuitenkin eri mieltä.

– Sähän oot ansainnut paikkasi täällä. Niko (Saarinen) ärsytti mua ja säkin olit siinä rajamailla, mut sä oot ansainnut paikkasi täällä, Petri totesi.