BB-valvojat paniikissa yön pimeydessä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon viikkotehtävä on rasittanut kovasti asukkaiden hermoja, ja erityisen väsyneinä tehtävää suorittaneet BB-Satu ja BB-Elisabet kokivat vime yönä kauhun hetkiä. Hieman puolen yön jälkeen Elisabet alkoi epäillä näköään katsoessaan pihalle rakennettuun rautatietunneliin.

– Ihan kuin tuolla olisi joku ihminen tai silmä! Mitä jos se oliskin joku otus. Ja sit kaikki ovet suljettaisiin eikä me päästäis karkuun täältä. Sit joku olento tulisi ja ryömisi meidän paidan sisällä. Mieti kun sieltä tulisikin sellainen pelle. V**tu että tulis paskat housuun, Elisabet kauhisteli.

– Se on pakko olla vain juna. Miks se on tonne tunneliin jäänyt? Nyt on varmaan juna tai kiskot rikki.

Hetken kuluttua selvisi että kyseessä olikin vain puita kuljettanut juna, joka puksutti hitaasti mutta varmasti asemalle. Sittemmin sama kauhistelu toistui myös parin seuraavan junan saapuessa pihamaalle. Yksi maitojunista oli matkalla Jeboulandiaan.