Prostituutiokohun ryvettämä Victoria Beckham: ”David on täydellinen!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Jalkapallotähti David Beckham on ollut viime viikkoina vakavien syytösten kohteena, kun Nici-niminen prostituoitu väitti supertähden pettäneen vaimoaan kanssaan. Nicin lisäksi avioliitossa oleva kaunotar Shery Shabani kiisti aiemmin höyryävän suhteensa David Beckhamiin.

Nyt jälkimmäinen asia on kuitenkin palannut takaisin pöydälle, koska Sheryn aviomies on toimittanut oikeudelle suhteen todisteeksi naisen sähköposteja. Väitteet ovat johtaneet Beckhamien avioeroepäilyihin, mutta kaikki väitteet erosta on kiistetty jyrkästi. Maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Victoria ja David Beckham olivat alkuvuodesta otsikoissa myös käväistyään Suomessa, kun Davidin katkennut akillesjänne leikattiin turkulaisessa yksityissairaalassa.

Victoria pystyy kiteyttämään sanan täydellinen yhteen ihmiseen: David Beckham. Us Magazine -lehti kertoo kuinka Victoria Beckham ei näe miehessään mitään vikaa. Jopa tämän korkea ääni on naisen mielestä täydellinen. Victoria kertoo miehensä olevan jumalaisen komea vaatteissa ja ilman niitä. Hän ei saa tarpeekseen Davidin katselemisesta. Victorian mukaan he kokevat olevansa sielunkumppaneita kaikin tavoin.