BB: ”Marikalla on noussut pissa päähän”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kulunut viikko on ollut välillä varsinainen taistelutanner, sillä asukkaat ovat ottaneet välillä rajustikin sanallisesti yhteen keskenään. Erityisesti muiden asukkaiden hampaissa ovat olleet BB-Nino ja BB-Marika. Jälkimmäisen alituinen puheripuli on ärsyttänyt erityisesti Satua ja Elisabetiä.

Eilen asukkaille järjestettiin bileet, joissa asukkaat saivat olla hetken ilman Marikan seuraa. Välittömästi alkoi varsinainen ”läyhääminen”, kun asukkaat keskustelivat kiivaasti Marikan käytöksestä ja sen muuttumisesta. BB-Marika on ollut viisi kertaa häätöäänestyksessä ja selvinnyt niistä kaikista. Asukkaiden mukaan hän on muuttunut menestyksen myötä ylimieliseksi.

BB-Marika 2010

– Jos nousee pissa päähän, niin kyllä sen huomaa. Se on mullekin monta kertaa tiuskaissut, että mikä kusipää säkin luulet olevasi, BB-Elisabet totesi.

– Se on luonnonlapsi, mutta se tuntuu että… Ei voi tietää.  Kyllähän jos mäkin olisin ollut viisi kertaa häätöäänestyksessä ja voittanut. Onhan se periaatteessa voittamista, BB-Satu jatkoi.

– Onhan se voittamista. Ei se välttämättä kuitenkaan tee sitä tietoisesti, BB-Petri puolusteli.

BB-Vilhelmiina 2010