BB-Ninon penispuheet ihmetyttävät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on vietetty varsin levotonta aamupäivää ainakin puheenaiheiden osalta. BB-Elisabet on edelleen hehkuttanut kovasti eilistä ”unelmapieruaan”, joka tärisytti koko penkkiä ja joka oli neitokaisen mukaan hänen elämänsä paras kaasupäästö.

Vielä pidemmälle alapääjutuissa meni BB-Nino, joka oli edellisenä iltana vuodattanut seksin puutettaan ja ilmoittanut useaan otteeseen himoitsevansa seksiä miehen kanssa. Väsyneen miehen jutut ihmetyttivät kovasti muita asukkaita, kun Nino kehui sohvalla makaavan Nikon varustusta.

BB Nino

– Erikoismulkku, kaverimulkku, Hunks-mulkku. Kattokaa nyt sen peittoa, mkä tuossa keskellä kohoaa? Nino ihmettteli innoissaan.

– Se on tasku, BB-Vilhelmiina totesi.

– Ai onkse tasku? Mä kun luulin, että se on mulkku. Ei musta olis siihen kuitenkaan, kun se on mulle niinku veli, Nino vastasi.

– Eilen illalla sanoit tuolla ulkona, että persettä tekee mieli. Muilla teki mieli kukkoa, niin sä sanoit että sun tekee mieli persettä, BB-Satu muisteli.

BB Nino

– Mee Mazan luo, Vilhelmiina ehdotti Ninolle Petrin seuraa.

– Se on kokeillut kaikki naiset täällä talossa. En mee Mazan luo, kun sillä on siellä nöyhtää. Ei Maza oo varmaan pessyt edes sen zopzopzop, Nino totesi.

– Koska sä oot Nino käynyt itse suihkussa? Tiistaina kävit viimeksi? Sä oot sotamiehen fetaa koko mies, BB-Niko totesi.