Irina myi kultaa kokoelmallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

22. syyskuuta julkaistu Irinan kokoelmalevy Hyvää ja kymmenen kaunista 2002 – 2010 on myynyt kultalevyyn oikeuttavat 10.000 kappaletta. Kokoelmalevystä on julkaistu yhteensä kaksi eri versiota.

Yhden levyn versio sisältää nimensä mukaisesti 19 suurinta hittiä. Levyn spesiaalilversio sisältää lisäksi 18 kappaleen bonuslevyn, jossa on mukana aikaisempien sinkkujen b-puolia, eri teemalevyillä julkaistuja yksittäisiä kappaleita, kolme vanhoilta levyiltä julkaisemattomaksi jäänyttä biisiä sekä seitsemän live-esitystä tämän vuoden helmikuun Tavastian keikalta.

Irina ja Maija Vilkkumaa esittävät ensimmäistä kertaa Kunnon Syy -kappaleen yhdessä sunnuntaina 10. lokakuuta Nelosen Dance-ohjelmassa. Single löytyy Irinan vuonna 2003 julkaistulta Vahva-albumilta. Nyt kappale julkaistaan ensimmäisen kerran singlenä ja päivitettynä versiona.

– Halusin kokoelmalevylle duetttokappaleen jostain vanhasta omasta biisistä. Kun biisi oli valikoitunut Kunnon syyksi, kuulin sen huutavan Maijaa. Ja Maijanhan sitten myös sain, kertoo Irina uudesta sinkustaan.

Uusimmat