BB-Nino suututti Elisabetin: ”Michael Jackson on matojen syötävänä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin hetki sitten jälleen välikohtaus, kun puheeksi tuli viime kesänä edesmennyt poptähti Michael Jackson. Talossa asustava Elisabet on poptähden suuri fani, ja hän on useita kertoja todennut ikävöivänsä laulajaa. Tällä kertaa BB-Nino ajautui Elisabetin kanssa törmäyskurssille.

– Mun on ikävä Michaelia, Elisabet totesi jälleen kerran.

– Michael Jackson on kuule matojen syötävänä, Nino heitti ja hiljensi hetkeksi koko olohuoneen.

– Nyt mä lähden pois. Tästä tulee iso riita, BB-Satu totesi heti ja poistui paikalta.

BB Nino

Elisabet selvisi pian tyrmistyksestään ja aloitti Ninon höykyttämisen.

– Nino! Mä en enää koskaan puhu sulle! Ei sitä siellä mikään syö. Ei sitä ainakaan tarvi sanoa ääneen. Törkeetä! Elisabet suutahti.

– Musta tuntuu, että Michael Jackson ei ole matojen syötävänä, vaan et se on plasmatoitu ja makaa arkussa. Sun pitäis selvittää, että onko se plasmatoitu. Ei se mätäne, kun se on jebou. Ei se olis koskaan halunnut mennä matojen syötäväksi. Kaikki suuret tähdet on plasmatoitu. Sä voit Elisa mennä katsomaan sit sitä, Nino totesi.

– En mä halua kattoo sitä! Se on kuollut! Siitä tulee onnellista ja kaunista ruohoa. Se on mun sisimmässä ja se sielu elää täällä. Mun ei tarvi nähdä sitä. Se elää mussa ja meissä kaikissa maailman muuttajana. Maailman kaunein sielu elää täällä meissä kaikissa.

BB Nino

Uusimmat