Big Brother -talon pakka sekoittuu tänään?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta tullaan taas tänään häätämään asukas tai asukkaita. Tämän viikon häätöäänestyksessä ovat kaikki asukkaat, joten jokaisella on parhaillaan varsin jännittyneet tunnelmat. Samalla taloon odotetaan uusia asukkaita joukosta yllättäen poistettujen Paulin ja Villen tilalle.

BB-Nino kertoi tänään uskovansa, että talosta häädetään illan suorassa häätölähetyksessä peräti kolme asukasta. Muut eivät Ninon laskelmia uskoneet, sillä taloon jäisi siinâ tapauksessa enää kuusi asukasta. Esimerkiksi BB-Hannu piti moista liian rajuna juonenkäänteenä toteutettavaksi.

– Jos täältä otettaisiin kolme nyt, se olisi iso nyppäisy talossa pitkään olleista asukkaista. Tänään tulee kyllä paljon väkeä lisää jos… Hannu pohti illan tapahtumia.

Sittemmin tilanne muuttui, kun miehet vedättivät Ninon uskomaan, että koko Big Brother -kausi päättyisi yllättäen jo tänään. Nino oli asiasta innoissaan, ja laittautui juhlakuntoon iltaa varten. Muutaman tunnin huijaamisen jälkeen BB-Petri ja BB-Niko paljastivat vain vitsailleensa. BB-talossa tilanne tulee muuttumaan radikaalisti, mikäli lähtijöitä on enemmän kuin yksi ja mikäli taloon saadaan viimein sinne odotetut uudet asukkaat.