Ninoa vedätetään kuin litran mittaa: ”Big Brother loppuu tänään”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Nino hätääntyi tänään iltapäivällä, kun BB-Petri sai tarpeekseen miehen puheista. Nino on odottanut kovasti illan suoraa häätölähetystä ja todennut, että silloin lähtee hänen mukaansa ainakin kolme asukasta. Petri totesi Ninolle, että koko tuotantokausi loppuisi tänään.

– Tänään lähdetään täältä kaikki. Tää loppuu tänään. Jenkeissäkään se ei kestänyt kuin vajaat kaksi kuukautta. Ei ollut katsojia niin paljon, Petri totesi kylpyhuoneessa.

– Tä?! Mitä perkelettä? Nino sai kakaistuksi.

BB Nino

Nino tyrmistyi Petrin puheista siinä määrin, ettei saanut hetkeen sanaa suustaan. Hieman toivuttuaan hän ryntäsi olohuoneeseen kertomaan asiasta muille asukkaille.

– Petri sanoi että jenkeissä on käynyt niin, että BB oli kestänyt vain puolitoista kuukautta! Se on nyt se juttu. Siellä oli kestänyt puolitoista kuukautta ja sit kaikki jebou v**tuun. Nyt alkoi jännittää, Nino vaahtosi asukkaille.

– Mitä sä stressaat siitä? BB-Niko ihmetteli.

– Voi me ollaan oltu niin epäviihdyttäviä että näin kävi, BB-Marika totesi.

Keskustelu jatkui pitkään, kun pian talon muutkin miehet ryhtyivät vedättämään Ninoa entisestään. Pian Nino olikin jo aivan vakuuttunut siitä, että asukkaat pääsisivät tänä iltana pois talosta.