BB-Satu ulos Big Brotherista – Elisabet ja Petri murtuivat itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin hetki sitten suuria tunteita, kun BB-Satu häädettiin talosta. Tulos oli todellinen yllätys, sillä Satua on pidetty yhtenä pidetyimmistä asukkaista ja jopa ohjelman voittajasuosikkina. BB-Elisabet on tullut Satun kanssa hyvin toimeen, ja ystävän häätö otti koville.

– Mitä v**tua?! Ei voi mennä näin! Tää on ihan perseestä tää peli. Ei tää mee näin. Älä mee! Tää on ihan perseeestä, Elisabet murtui.

Elisabet ei ainoastaan vuodattanyt kyyneleitä, sillä hän joutui lisäksi haukkomaan henkeään ja lähes hyperventiloi tajutessaan tilanteen. Lohduton itku jatkui pitkään Satun jo poistuttua talosta. Satu oli kuluneen viikon alkupuolella kovasti esillä, kun hän otti yhteen useiden asukkaiden kanssa. Se on voinut vaikuttaa tulokseen.

– Älä muuta sano. Mitä mä tein väärin? En mä tiedä. Ehkä mä olin tällä viikolla niin paljon esillä. Mun pää lyö ihan tyhjää. Nyt kun mä saan punaisen mallun ja vodkapaukun, Satu kertoi studioon päästyään.

Omaksi voittajasuosikikseen Satu kertoi Petrin.