Bruce Willisin John McClane on täällä taas – mutta vain hetkeksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Die Hard lienee kiistattomasti yksi 80-luvun menestyneimmistä toimintaelokuvista, ja sen jättimenestys poiki useita jatko-osia ja teki päätähdestään Bruce Willisistä todellisen supertähden. Nyt supertähti palaa menestysrooliinsa.

Näyttelijä ei ole kuitenkaan kaiken hauskanpidon keskellä unohtanut roolejaan. Bruce Willis kertoo nimittäin FHM-lehdelle palaavansa vielä valkokankaalle Die Hard -elokuvissa, mutta vain kahden jatko-osan verran. Hän on kypsynyt rooliinsa näiden elokuvien sankarina. Willisin mukaan tulevien vuosien aikana hänelle löydetään korvaaja.

Willis tullaan näkemään vielä Die Hard 5 -osassa, ja sen jälkeen hän suostuu viimeiseen Die Hard -elokuvaansa. Näyttelijän mukaan hän voi vielä tällä hetkellä juosta ja tapella, mutta tulee aika jolloin hän ei enää halua tehdä sitä. Siinä vaiheessa tähti astuu ulos kyseisistä elokuvista. Willis vahvisti hiljattain viidennen osan lähtevän tuotantoon.

Willis tunnetaan parhaiten kaljupäisenä toimintasankarina. Tähti vilahtaa myös muutama kuukausi sitten ensi-iltaan tulleessa The Expendables -elokuvassa. David Lettermanin vastikään isännöimässä Late Show -ohjelmassa Willis otti mallia Lady Gagasta. Hän asteli haastatteluun poptähden uusimpaan muoti-ilmiöön pukeutuneena, eli lihakimpale päässään.