BB: Ninon kaksimielisyydet naurattivat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa viikkotehtävä Unelmia ja toimistohommia. Asukkaat joutuvat tekemään niin sanottuja oikeita töitä, ja töitä tehdään vieläpä vanhaan kunnon kellokortti-tyyliin.

Hetki sitten työpaikan kello kilahti tauon merkiksi. BB-Marika muistutti, että kyseessä on vain pieni tauko. Asukkaat suuntasivat saman tien keittiöön nauttimaan välipalaa. Siellä kaksimieliset jutut pääsivät valloilleen, kun BB-Nino olisi halunnut maistaa pöydällä olleita ”nyyttejä”.

– Kenen nyytit noi on? Saanko maistaa sun nyyttejä? Nino tiedusteli viattomasti, mutta muut ottivat lausahduksen kaksimielisesti.

– Vai nyyteistä? Sun kannattaa ehkä pysytellä kaukana muiden nyyteistä, BB-Niko naureskeli.

– Sun pitää pysyä ainakin metrin päässä mun nyyteistä, BB-Petri lisäsi.

Keskustelu ruokatauolla siirtyi pian aivan muihin aiheisiin, ja BB-Vilhelmiina kertoi vauhdikkaasti tarinaa edellisen yön unistaan. Tarinointi jäi kuitenkin kesken, kun kello taas soi ja asukkaat joutuivat leimaamaan kellokorttejaan ja palaamaan työpaikalleen. BB-Marika onnistui sekoilemaan kellokortin leimaamisessa, ja tilanne oli pian taas lähes kaoottinen. Marika onnistui nimittäin rikkomaan kellokorttinsa, eivätkä muut siitä syystä päässeet palaamaan töihin.