Gisele Bundchen häkellytti rannalla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen on ikuistettu useita kertoja vapaa-ajallaan bikineissä. Hän poseerasi taannoin myös mallikuvissa, sillä viime joulukuussa perheenlisäystä saanut kaunotar suuntasi Vogue-lehden kuvausmatkalle jo helmikuussa.

Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki nopean paluun töihin synnytyksensä jälkeen. Gisele esiintyi äskettäin edukseen The Brazil Gala -tapahtumassa New Yorkissa. Kaunottaren ulkonäkö on nyt saanut auringonpalvojat haukkomaan henkeään Miami Beachilla. Kuvat ovatkin varsin näyttäviä. Katso kuvat tästä.

Vesirajassa viihtyvä malli nähtiin puuhastelemassa rannalla poikansa Benjamin Rein Bradyn kanssa. Lapsen isä on amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Tom Brady. Gisele avioitui Bradyn kanssa vuonna 2009 helmikuussa. Bradya ennen kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa, mutta pari erosi marraskuussa 2005. Di Caprion jälkeen Gisele Bundchen seurusteli lainelautailija Kelly Slaterin kanssa heinäkuuhun 2006 asti.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.