Jim Carreyn uusi valloitus on tyrmäävän seksikäs

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Jim Carrey ja hänen kuvankaunis naisystävänsä Jenny McCarthy erosivat huhtikuussa. Ensimmäisenä asiasta tiedotettiin pariskunnan mikroblogeissa, mutta sittemmin myös Carreyn tiedottaja vahvisti asian. Pariskunnan kerrottiin eronneen yhteisen päätöksen tuloksena.

Kuusi kuukautta on kulunut Hollywood-pariskunnan erosta. TMZ-julkaisu paljasti nyt Carreyn löytäneen rinnalleen upean bruneten. Kaunottaren ilmestymisen kuvioihin voisi päätellä johtuvan siitä, että Carrey on päässyt yli Jenny McCarthysta. Kuvista voi havaita miehen olevan erittäin tyytyväinen uuteen seuralaiseensa. Katso kuvat tästä.

Carreyn onneksi viisivuotinen suhde McCarthyn kanssa päättyi sovun merkeissä. McCarthy poseerasi Playboy-lehdessä ensimmäisen kerran vuonna 1993. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallintöiden ohella myös televisiossa ja elokuvissa. Autismin parissa nykyisin paljon hyväntekeväisyyttä tekevä kaunotar kirjoitti myös kirjan vanhemmuudesta. Hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love.