Oskasmo : Karnaval

Singlet · Stara.fi

Latinomaailmasta tulee vuosittain useita hittikappaleita, jotka soivat ensin etelän aurinkorannoilla ja päätyvät vasta sitten Pohjois-Euroopan klubeille. Yksi potentiaalinen lomarantojen hitti voisi olla Orkasmo-yhtyeen single Karnaval, mutta vain mikäli se olisi hieman toimivampi. Kaiken lisäksi kappale on suomalainen.

Biisin perusajatus on ihan toimiva, joskin se on nähty, kuultu ja toteutettu satoja kertoja aiemminkin. Tiukka latinodance-biitti alle, päälle nainen laulamaan yksinkertaista huudahdusta ja taustalle mies huutamaa ”abajo”, ”arriba”, ”derecha” ”ritmo” ”yo quiero” ja sen sellaista hauskaa. Paitsi että ei se ole hauskaa, vaan loppuun kulunutta.

Päästäkseen edes lajikumppaneidensa tasolle kappaleen pitäisi tarjota edes jotain mitä muut eivät ole vielä tehneet, tai vastaavasti ainakin samaa settiä paremmassa paketissa. Tällä kertaa kaikilla osa-alueilla jäädään kuitenkin keskiarvosta, joten tuloksena on vain täyteraita. Ainoa selvä plussa tulee soundien ja naisvokaalien hyvästä tasosta. Biisi voi tanssittaa muutaman kerran pikkujoulujen humussa, mutta jotain olennaista on jäänyt vielä puuttumaan.

Pisteet 2/5