Jälleen vaaratilanne Paris Hiltonin kotiovella

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Seurapiirijulkkis Paris Hilton oli viime kuussa otsikoissa, kun puukkomies pääsi tunkeutumaan hänen kotiovelleen ja yritti päästä sisään. Nyt vaaratilanteet ovat saaneet jatkoa. Stupid Celebrities -julkaisu kertoo, kuinka tuntematon mieshenkilö on ajanut polkupyörällä suoraan Hiltonin kotiovelle.

Mies on pidätetty teostaan, mutta tapaus herättää keskusteluita Hiltonin turvallisuustiimistä. Los Angelesin poliisilaitokselta kerrotaan kyseisen pyöräilijän livahtaneen sisään vartioidusta portista. Miehen tie kulki naapuruston läpi suoraan Hiltonin kotiovelle, jota hän paukutteli sinnikkäästi. Miehellä ei ollut aietta jättää tähden ovea rauhaan. Paris Hilton näyttää keräävän ympärilleen vaikeuksia, sillä viime kuussa Nathan Lee Paradaa vastaan nostettiin syyte Parisiin kohdistuneesta rikosyrityksestä. Parada yritti murtautua törkeästi neidin Los Angelesin kotiin. Mies kiistää yhä syyllisyytensä.

Ongelmien kanssa kamppaileva Hilton palaa takaisin televisioruudulle uudessa realitydokumentissa. Hän haluaa faniensa oppivan tuntemaan hänet omana itsenään, eikä julkisuuden tuottamassa luomuksessa. Ohjelman on tarkoitus esitellä katsojille hänen elämänsä todellisessa valossa. Kamera seuraa hänen jokaista liikettään, muun muassa yhdyskuntapalvelun suorittamisen eri vaiheet taltioituvat nauhalle. Kyseessä ei ole jatkoa The Simple Life -ohjelmalle, vaan totuus neidin elämästä.