Supertähtien huimat vartalot timmissä kunnossa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Teinitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut laulaja 22-vuotias Aaron Carter nousi tähteyteen alunperin pitkälti Backstreet Boys -yhtyeessä laulavan isoveljensä Nick Carterin avulla. Aaron ylitti vastikään uutiskynnyksen vartalokuvillaan Twitter-blogissaan. Hän ei ole kuitenkaan ainoa julkkis, joka on esitellyt julkisuudelle pelottavan huipputimmiä kroppaa.

E! Online -julkaisu esittelee nyt Carterin lisäksi itsensä yliluonnolliseen kuntoon treenanneet miehet ja naiset. Muun muassa Twilight-ihmissusi Taylor Lautner sekä valkokankaan kuuluisat tähdet Jake Gyllenhaal ja Robert De Niro saavat katselijalta suun auki. Katso tähtien ennen ja jälkeen -kuvia tästä.

Lautner kertoo aloittaneensa treenauksen ensimmäisen Twilight-elokuvan jälkeen. Gyllenhaalille oman haasteensa asetti rooli Prince of Persia -elokuvassa. De Niro puolestaan voi olla ylpeä Oscar-ehdokkuuden saaneesta roolistaan elokuvassa Cape Fear. Tuolloin näyttelijä oli myös erittäin hyvässä kunnossa kyseisen roolin takia.

Kyseiset kolme miesnäyttelijää kertovatkin muutoksen vartalossa tapahtuneen showbisneksen vuoksi. Carterin treenausmotivaation syytä ei tiedetä, sillä tähti ei ole paljastanut sitä julkisuuteen.