BB-Ksenia selvisi törttöilystään kuin koira veräjästä

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Big Brother -talossa asustava BB-Ksenia rikkoi keskiviikkoiltana järjestetyissä pikkujouluissa jo neljännen mikrofoninsa mennessään se yllään porealtaaseen. Ksenian bileet loppuivat tuolta illalta siihen ja monet odottivat hänelle merkittävää rangaistusta.

Eilen rangaistus viimein langetettiin. Rikotun mikrofonin hintaan ja virheen toistuvuuteen nähden rangaistus jäi kuitenkin odottamattoman pieneksi. Isoveli nimittäin ilmoitti, että Ksenia ei saanut osallistua lainkaan kuluvan viikon päällikkökilpailuun ja siten hän ei voinut tavoitella koskemattomuutta.

19-vuotias jyväskyläläinen sai asukkailta jo keskiviikkona rankkaa kritiikkiä siitä että ei ollut ottanut opikseen kolmesta aikaisemmasta samanlaisesta rikkomuksesta sekä siitä että edellisellä kerralla kaikki muut asukkaat joutuivat suorittamaan hänen rangaistuksensa. Siihen nähden Isovelin antama rangaistus vaikutti siltä, että Ksenia pääsi tällä kertaa kuin koira veräjästä. Hän olisi tuskin voittanut päällikkökisaa kuitenkaan.