BB-tulokas Inka iski heti kiinni Hannuun – peitto heilui yöllä?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon keskiviikkona astellut tumma kaunotar BB-Inka ryhtyi lähentelemään ensimmäistä miesasukasta jo ensimmäisenä yönään talossa. BB-Hannu nimittäin paljasti eilen illalla 20-vuotiaan vantaalaisnaisen lähennelleen häntä yön pimeinä tunteina.

Muut asukkaat olivat huomanneet jotain outoa tapahtuvan, ja he tiedustelivat Hannulta mitä peiton alla oli tapahtunut. Inka ei suostunut kommentoimaan tapahtumia, mutta Hannu sen sijaan lausui asiasta pari sanaa.

– Mä en voinut sille mitään, mä menin vaan omaan sänkyyn, ja Inka kietoi mut sen reisien syleilyyn, Hannu totesi.

Asukkaat eivät tuntuneet ottavan Hannun selitystä heti uskoakseen, mutta miehen äänensävyn perusteella jotain oli mahdollisesti myös tapahtunut. Joka tapauksessa Hannu ja Inka nukkuivat saman peiton alla. Tosin täyttä varmuutta asiasta ei kuitenkaan saatu. Aamulla Hannu oli ollut keskimääräistä hilpeämmällä tuulella.

– Hannu oli aamulla hymy herkässä, BB-Petri muisteli aamun tapahtumia.

BB-Nino totesi Hannun saaneen jo ensimmäisenä iltana, mutta Hannu ei kuitenkaan vahvistanut väitettä. Sen sijaan hän totesi olleensa itse talossa jo noin viidenkymmenen päivän ajan.

– Mut tää tyty tuli ensimmäisenä iltana, niin jes jes jes. Hannu tykitti heti. Älä anna Inka sille piparii heti. Tulee huono kuva. Anna vasta viikon päästä. Viikon päästä sviitti heiluu. Tumma kaunotar meni, ja otti Hannulta luulot pois, Nino jatkoi piikittelyään ohjelman verkkosivujen mukaan.