Katy Perry poseeraa rintavana sängyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten poptähti Katy Perry jouduttiin sensuroimaan Sesame Street -lastenohjelmasta, koska hänet nähtiin siinä varsin paljastavassa asussa. Laulaja oli pukeutunut mekkoon, joka paljasti hänen rinnoistaan enemmän kuin peitti.

Sittemmin poptähti nähtiin vähemmän muokatuissa kuvissa televisiossa, kun suosikkilaulaja vieraili lauantaina saksalaisessa Wetten, dass..? -televisio-ohjelmassa. Nyt suosikkilaulaja poseeraa Cosmopolitan-lehden kuvissa. Niissä Perry poseeraa yöpukusillaan ja muuten vaan vähissä vaatteissa muiden muassa sängyllä. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Katy Perry poseerasi tuoreissa studiokuvissa, joissa osasta häntä hädin tuskin tunnisti. Viikkoa aiemmin Katy Perry vitsaili lastenohjelman sensuuripäätöksestä Saturday Night Live -televisio-ohjelmassa. Hän oli nimittäin pukeutunut Elmo-paitaan, joka niin ikään paljasti jonkin verran hänen rintavarustustaan. Pian Perry nähdään myös Simpsoneissa, jossa hän tulee esittämään The Fight Before Christmas -nimisessä erikoisjaksossa Moen tyttöystävää.