Miley Cyrusin tyyliä ihmetellään

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuosittu laulaja-näyttelijä Miley Cyrus  on ollut viime vuosina tiuhaan otsikoissa liian paljastavien valokuvien, esiintymisvaatteiden ja musiikkivideoiden takia. 17-vuotias poppari on ilmoittanut haluavansa eroon puhtoisen Disney-tähden maineesta, ja hän on tehnyt sen eteen runsaasti ponnisteluja.

Vaatevalinnat tuntuvat olevan neidille erityinen ongelma. Hänet on jälleen kuvattu oudossa mekossa, ja julkaistut kuvat eivät ole kovinkaan imartelevia. Mekkoasuinen artisti oli kuvaushetkellä viemässä vaatteita paikalliseen vaatekierrätyskeskukseen, ja hänen oma asunsa muistutti lähinnä isoäidin verhoja. Katso kuvat tästä.

Vaateongelmista kärsivä tähti nähtiin äskettäin ystäviensä kanssa kaupungilla ohuessa t-paidassa ja ilman rintaliivejä. Pian sen jälkeen teinitähti kuvattiin jo toistamiseen kaupungilla ilman rintaliivejään. Kaiken lisäksi neiti oli matkalla perhelounaalle äitinsä ja pikkusiskon kanssa.

Miley Cyrus nousi äskettäin otsikoihin tuoreimmalla Who Owns My Heart? -musiikkivideollaan. Amerikkalainen lasten vanhempien järjestö ilmaisi tyytymättömyytensä videoon, jossa Miley Cyrus nähdään makoilemassa puolialastomana sängyllä. Nuori poppari keimailee videossa sensuellisti vain alusvaatteisiinsa pukeutuneena. Parents Television Council -järjestö paheksui videota ja kertoi sen välittävän nuorille tytöille vääränlaisen viestin seksuaalisuudellaan.