Paris Hilton jakaa poikaystävänsä toisen kaunokaisen kanssa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Seurapiirijulkkis Paris Hilton oli viime kuussa otsikoissa, kun puukkomies pääsi tunkeutumaan hänen kotiovelleen ja yritti päästä sisään. Vaaratilanteet ovat saaneet myös jatkoa, sillä tuntematon mieshenkilö ajoi äskettäin polkupyörällä suoraan Hiltonin kotiovelle.

Mies pidätettiin, ja tapaus herättää keskustelua Hiltonin turvallisuustiimistä. Onneksi neidolla on oma ”prinssi”, joka seuraa hänen elämäänsä lähietäiyydeltä. E! Online -verkkojulkaisu kertoo kaunottaren miesystävällä Cy Waitsilla olevan kylläkin myös toinen nainen, josta hän huolehtii. Kyseessä on onneksi miehen seitsemänvuotias tytäs Shae – jonka olemassaolo on Parisin mielestä upea asia.

– Yksi asia, mitä rakastan kullassani, on hänen isyytensä. Hän on uskomaton isä tytölle. Olen tullut myös tyttären kanssa läheiseksi, Paris Hilton kertoi E! Onlinelle.

Vaikka tytär asuu Las Vegasissa, pystyvät Paris ja Cy viettämään hänen kanssaan aikaa joka viikonloppu. Paris kuvailee tytön olevan eläinrakas kuten hän itsekin, ja heillä on tapana käydä ihastelemassa lemmikkikaupan asukkaita. Blondilla parivaljakolla on tapana myös tehdä kampauksia ja lakata kynsiä yhdessä. Paris kehuukin pikkutytön olevan luonteeltaan upea ja persoonallinen, ja ulkonäöltään tietenkin kaunis.

Myös Cy itse arvostaa tyttärensä kiintymystä Parisiin. Hän on läheisen lähteen mukaan hyvin onnellinen tyttärensä ja tyttöystävänsä lämpimistä väleistä. Tytär on saanut myös Parisin syttymään perhehaaveille, ja kaunotar miettiikin perheen perustamista. Muutaman vuoden kuluttua saammekin varmaan nähdä Parisin ja pikku-Parisin.