BB-Eetu tyrmistytti seksipaljastuksella – itsetyydyttää ystävien kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon keskitviikkona astellut 22-vuotias tamperelainen BB-Eetu kertoi aiemmin talossa katselevansa sillä silmällä myös miehiä. Eilen paljastukset saivat jatkoa, kun Eetu paljasti makuuhuoneessa yllättäviä asioita seksielämästään. Paljastus tyrmistytti muut asukkaat.

Nuori mies kertoi antaneensa nimen sukupuolielimelleen. Eetun mukaan sen nimi on Heta ja se on hieman käyrä. Paljastus sai asukkaat naureskelemaan, mutta varsinainen yllätys tuli vasta kun mies kertoi harrastavansa itsetyydytystä myös yhdessä ystäviensä kanssa.

– Mutta siis mun kaveri, kun se välillä r*nkkailee mua. Siis meillä on välillä r*nkkausskaboja, Eetu paljasti ohjelman verkkosivujen mukaan.

– Nyt mä oon shokissa. Mitä v*ttua täällä tapahtuu? Ja sä oot muka hetero, niin varmaa, BB-Nino sai sanotuksi.

Paljastus ei unohtunut, sillä aihetta vatvottiin vielä tänä aamuna. Eetu kutsuttiin heti herättyään päiväkirjahuoneeseen, ja samalla muut asukkaat jatkoivat seksipaljastuksen käsittelemistä.

– Onko hyvä fiilis? Siis mites Heta? Elisabet tiedusteli Eetun alapään tilannetta.

– Sen mielestä on normaalia että kaverit ru*kkaa toisiaan loppuun asti, Niko ihmetteli.

– Eihän se ole silloin heteroa, jos te ru*kkaatte loppuun asti. Sen mukaan se on täysin heteroa mutta eihän se ole. Se tekee sitä oman kämppiksensä kanssa. Niillä on siitä skaboja. Sen mielestä se on normaalia. Sen mielestä se on läppää, BB-Inka totesi.

– Eiks se ole sit sama asia kuin että tytöt sormettelis toisiaan loppuun asti? Tässä on viihdeuutisten otsikko varmaan jo nyt. Voi luoja, BB-Ksenia totesi.