Britney Spears panee miljoonansa poikimaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Laulaja Britney Spears  on viimein saamassa elämänsä hallinnan omiin käsiinsä. Spears on isänsä Jamie Spearsin vastuulla ilmeisesti enää vain muutaman kuukauden. Tuomari kertoi noin kuukausi sitten haluavansa tavata popparin henkilökohtaisesti arviointia varten. Tapaaminen sujui hyvin, ja tuomari vakuuttui laulajan olevan oikealla tiellä elämässään.

Tmz-julkaisu kertoo, että poptähti on omien sanojensa mukaan tehnyt kovasti töitä rahojensa eteen, ja nyt haluaa rahan tekevän töitä hänelle – nainen hakee nimittäin apua sijoitusneuvojilta. Artistilla on useita miljoonia dollareita ylimääräistä rahaa, jotka eivät tuota mitään.

Naisen talouskonservaattori meni tuomioistuimen eteen pyytämään lupaa, joka sallisi rahan hallinnan sijoitusneuvojille Merril Lynchille ja UBS Financial Servicelle. Näin raha voitaisiin sijoittaa kyseisten toimihenkilöiden katsomalla parhaalla tavalla. Tuomioistuin suostui pyyntöön, ja Britneyn ylimääräiset tilivarat siirtyvät sijoituskohteisiin. Ehkä neidolla on pian varaa ostaa alusvaatteita, sillä hänet on kuvattu useasti ilman niitä.