Lentääkö myös BB-Elisabet talosta?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin eilen epäuskon ja epätoivon tunnelmia sen jälkeen kun BB-Hannu poistettiin yllättäen talosta. Virallista syytä tapaukseen ei ole kerrottu, mutta tuotantoyhtiö vahvisti että Hannu oli syyllistynyt vakavaan sääntörikkomukseen.

BB-Hannu ja BB-Inka olivat keskiviikon ja torstain välisenä yönä poikkeuksellisen läheisissä tunnelmissa ja Inka ehdotti itse myös seksiä. Neitokainen oli tosin kaatokännissä. Häätöpäätös voi liittyä tämän parin touhuihin tai sitten tilanteeseen, jossa Hannu läpsi kasvoille lähes sammunutta Marikaa. Oli syy mikä tahansa, sillä tullaan spekuloimaan vielä pitkään.

Myös Big Brother -taloon asukkaat spekuloivat eilen parhaansa mukaan Hannun poistamisen syillä. He kuitenkin huomasivat, että kyseessä on tuotannon asioista puhuminen. Tästä syystä asukkaiden keskustelu tyssäsi lyhyeen. BB-faneja on samalla puhuttanut taannoinen tapaus, jossa Elisabet heitti Petriä kovalla esineellä. Monien mielestä neitokainen pitäisi tästä syystä poistaa talosta, koska kyseessä oli väkivaltainen käytös. Aiemmin esimerkiksi Niko Saarinen poistettiin vastaavasta syystä talosta.