Teinikaunotar paljastui seksiaddiktiksi – äiti närkästyi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Hän on saanut myös oman keskusteluohjelman, joka on pyörinyt ruuduissa jo vuosien ajan ja palkittu Emmy-pystillä.

Nyt keskusteluohjelmaansa vetävä tähtimalli on mennyt liian pitkälle. Ilta-Sanomat kertoo teini-ikäisen seksiaddikti-tytön äidin haastaneen Banksin oikeuteen. Tämä tapahtui siksi, koska Banks kertoi tyttären tarinan showssaan ilman äidin lupaa. 15-vuotias tyttö kertoi saaneensa tarinastaan rahaa, ja hän lensi viime tammikuussa yksin New Yorkiin asti kyseista jaksoa varten. Äiti närkästyi asiasta suuresti, sillä hän pelkää ohjelman herättäneen muun muassa pedofiilien huomion.

Banks nähdään kuitenkin myös jatkossa ruudussa Huippumalli haussa -realityohjelman Yhdysvaltojen version juontajana. Sarjan 14. tuotantokausi käynnistyi helmikuussa. Tulevaisuudessa Tyra keskittyy Bankable Studios -nimisen elokuva-alan yrityksensä käynnistämiseen.

Uusimmat