Uusia tähtiä Men In Black 3 -elokuvaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suuren suosion aikanaan saavuttaneet kaksi ensimmäistä Men In Black -elokuvaa tekivät Will Smithistä todellisen supertähden, ja pian hän palaa valkokankaalle elokuvasarjan kolmannessa osassa. Smithin aisapari Tommy Lee Jones on myös mukana elokuvassa.

Hollywood.com raportoi elokuvasta nyt lisää, sillä muun muassa Rakkautta vain ja Nanny McPhee -elokuvista tunnettu brittinäyttelijätär Emma Thompson on kiinnitetty mukaan tulevan Men In Black III -elokuvan näyttelijäkaartiin. Hänen lisäkseen valkokankaalle astuu Alec Baldwin, Betty White, Gemma Arterton sekä Shartlo Copley.

MIB III:een on kiinnitetty myös muun muassa Jemaine Clement ja Josh Brolin. Sacha Baron Cohenin on kerrottu olevan Boris-nimisen alienin äänenä. Pussycat Dollsin keulahahmona tunnetuksi tulleelle Nicole Scherzingerille on tarjottu myös roolia elokuvasta.

Men in Black III:n tapahtumat sijoittuvat sekä nykyaikaan että vuoteen 1969. Elokuvan kuvaukset alkavat New Yorkissa ensi kuussa ja niiden odotetaan jatkuvan ensi vuoden helmikuuhun. MIB III julkaistaan 3D:nä vuonna 2012. Ensimmäinen Men In Black -tieteiselokuva ilmestyi vuonna 1997. Pääosia näyttelivät Tommy Lee Jones ja Will Smith. Elokuva oli suuri menestys, ja jatko-osa ilmestyi vuonna 2002.