BB-Hannun sääntörikkomuksen todistusaineisto poistettiin verkosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin lauantaina kauden tuorein shokkikäänne, kun BB-Hannu poistettiin talosta vakavan sääntörikkomuksen vuoksi. Tarkkaa syytä poistamiseen ei ole virallisesti paljastettu, mutta viikonlopun aikana merkit alkoivat viitata Marikaan kohdistuneeseen väkivaltaisuuteen.

Hannu löi nimittäin nukkuvaa Marikaa avokämmenellä kasvoihin bileillan tiimellyksessä keskellä yötä. Tuotantoyhtiö ilmoitti ettei välikohtaus tallentunut lainkaan kovalevyille, mutta eräs ohjelmaa seuraava katsoja oli kuitenkin saanut sen tallennettua. Eilen sunnuntaina tämä tapauksesta tallennettu video julkaistiin YouTubessa tällä sivulla. Video kuitenkin poistettiin palvelusta vielä saman päivän aikana, ja poistovaatimuksen esittäjäksi ilmoitetaan MTV Oy.

Tapaus asettaa nyt tuotannon outoon valoon, sillä esimerkiksi YouTube on pullollaan Big Brotherin tapahtumia. Ohjelman fanit ovatkin nyt ihmetelleet että miksi juuri Hannun läpsäisyvideo on vaadittu poistettavaksi. Siinä nähtiin kuinka Hannu istuu sohvan viereessä maassa ja täysin yllättäen läpsäisee Marikaa. Tämän uskotaan olevan miehen talosta poistamisen syynä.