Unelmien popkaunotar rakastaa edelleen pettäjämiestään

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon.

The Sun -lehti kertoo nyt totuuden kaunottaren tunnemaailmasta. Cole kertoo rakastavansa yhä pettäjämiestään Ashleyta. Avioerosta puhuminen tuntuu pahalta, ja nainen kertoo sydämensä särkyneen Ashleyn takia. Rakkaus ei kuitenkaan ole kuollut, ja Cole uskoo rakastavansa ex-miestään ikuisesti.

Kaunotar pohti myös avioliittoaan miehen kanssa. Hänen mukaansa kaikki oli upeaa, mutta se missä he mokasivat, on mysteeri. Hän toivoo kuitenkin ex-pariskunnan pysyvän ystävinä. Taannoinen malaria oli tähdelle nimittäin raskasta aikaa, ja myös ex-mies oli auttamassa häntä vaikeimman yli. Ensisijaisesti apuna jälkikäteen oli kuitenkin uusi poikaystävä Derek Hough.

Cheryl on ollut paljon otsikoissa, kun hänen äänensä pudotti katsojien suosikin X Factor -ohjelmasta ja kohun jälkeen kyseinen laulaja perheineen karkotettiin Britanniasta. Tähti on ollut tästä todella pahoillaan. Cheryl ikuistettiin äskettäin myös uuden musiikkivideonsa kuvauksissa, joissa hänet nähtiin ainoastaan takkiin sonnustautuneena. Takin alla ei ollut lainkaan paitaa tai rintaliivejä.

Superjulkkikseksi viimeksi kuluneen parin vuoden aikana noussut Cheryl Cole on julkaissut myös ensimmäisen elämäkertansa, Through My Eyes. Teoksesta on kuitenkin saksittu pois nolon paljon hänen elämänsä tärkeitä käännekohtia. Poissa ovat esimerkiksi sekä avioero että kuoleman porteilla käyminen malariaan sairastuttua. Pettäjämiestä kirjassa ei jostain syystä mainita lainkaan.