Christina Hendricks haluaa eroon muodoistaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui taannoin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa, ja sittemmin hänet on noteerattu aikaisempaa useammin myös viihdelehdissä. Noteeraamisen kaksi keskeisintä syytä sijaitsevat kuitenkin kaunottaren leukojen alla.

Daily Mail raportoi nyt Mad Men -kaunottaren kyllästyneen muhkeisiin muotoihinsa. Hendricksin mielestä Hollywoodin kauneusihanne on todella kaukana hänen vartalostaan, joten hänen täytyy tehdä jotain itselleen saavuttaakseen ihaillut mitat vartalolleen. Tämä siitä huolimatta, että neitokainen on saavuttanut suuren suosion osittain juuri muodokkuudellaan.

Christina jahtaa parhaillaan laihdutuskuurillaan noin kymmenen kilon painonpudotusta. Tämän hän aikoo saavuttaa esimerkiksi vähentämällä hiilihydraattien ja alkoholin määrää ruokavaliossaan. Lähipiirin mukaan Christina on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Se tekee tähden hänen omasta mielestään lihavaksi.