Ei armoa! Tähtiartisti pitkäksi aikaa vankilaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-artisti T.I. joutui taannoin takaisin liittovaltion tuomioistuimeen Atlantaan. Hän joutui perustelemaan syyn siihen, miksi hänen ehdollista tuomiotaan ei pitäisi muuttaa ehdottomaksi vankeudeksi. Artisti pidätettiin nimittäin äskettäin Californiassa huumeiden hallussapidosta, eli hän rikkoi ehdonalaisensa sääntöjä.

Access Hollywood -julkaisu kertoo, kuinka T.I. aneli tuomarilta armoa ja pyysi apua huumeriippuvuuteensa. Yhdysvaltain käräjätuomari Charles Parnell Jr. ei kuitenkaan antanut sitä, sillä hän julisti artistille 11 kuukautta ehdotonta vankeutta. Tuomio johtui miehen viimeisimmän pidätyksen perusteella, sillä hän oli sen tapahtuessa koeajalla. Tähti nimittäin oli ehdonalaisessa vietettyään ensin 10 kuukautta kaltereiden takana aserikoksesta. Hiphop-artisti joutuu nyt astumaan takaisin vankilaan 1. marraskuuta.

Kyseinen tuomari on ollut myös antamassa aikaisemmin tuomiota tuliaseiden käytöstä samalle artistille. Parnell luetteli kolme artistille mahdollisesti ongelmia aiheuttavaa seikkaa. T.I:llä on ollut toistuvasti hallussaan huumeita, kuten ekstaasia, hän on antanut positiivisen testituloksen opiaattien käytöstä ja hän on jo ennestään tuomittu rikoksista. Raja alkaa tulemaan vastaan, eikä armoa voida antaa.