Poptähden äitisuhde este parisuhteille

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Aikanaan supersuositun ’N Sync -yhtyeen jäsen Justin Timberlake  on noussut sooloartistina viihdetaivaan kiintotähdeksi. Suosittu poptähti-näyttelijä ei ole juuri komeillut otsikoissa tappelujen tai riitojen merkeissä, mutta musiikkituotannon suvantovaihe on herättänyt huomiota ja aiheuttanut ahdistusta faneissa.

Naisilla on nyt syytä huolestua lisää. Daily Mail -lehti kertoo laulajanäyttelijän sanoneen jotain todella outoa. Facebook-elokuvan tähti kertoo etsivänsä tyttöä, joka voittaisi hänen äitinsä, ja että sellaista ei löydy helpolla. Justin luottaa äitiinsä, joka on samalla myös hänen paras ystävänsä. Kunnioitus on valtava, ja hän ei usko löytävänsä oikeastaan koskaan äitinsä veroista naista.

Musiikki on onneksi tähdelle vielä tärkeä asia, joka saa hänet syttymään.Timberlake rauhoittelee fanejaan ja pyytää heiltä kärsivällisyyttä. Hänellä ei ole ideaakaan seuraavien kappaleiden julkaisemisesta, sillä inspiraatio on hukassa. Musiikkia tähti ei kuitenkaan jätä, vaikka tuoreen Facebook-elokuvan menestys tuntuukin todella hyvältä.