Shia LaBeouf erosi näyttelijäkaunottaresta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Transformers-elokuvien myötä lopullisen läpimurtonsa Hollywoodin elokuvamarkkinoilla tehnyt Shia LaBeouf nähdään parhaillaan Oliver Stonen ohjaamassa Wall Street : Money Never Sleeps -elokuvassa, joka sai Suomen ensi-iltansa 1. lokakuuta.

Vastoinkäymiset ovat seuranneet Shiaa jo pidemmän aikaa. Kerroimme vastikään kuinka Transformers-tähti heitti kahvinsa kuvaajan päälle. Nyt mahdollinen syy kiivaaseen käytökseen on voinut selvitä, sillä miestähden kerrotaan eronneen tyttöystävästään Carey Mulliganista.

Daily Mail -julkaisu paljastaa kyseisen parin aloittaneen tapailun noin vuosi sitten, ja he olivat yhdessä muiden muassa Michael Douglasin ja Josh Brolinin kanssa Cannesin elokuvajuhlissa keväällä. Suhdetta ei koskaan julkistettu virallisesti, mutta merkit sen olemassaolosta olivat selviä. Kiireisen aikataulunsa kanssa painiskeleva LaBeouf on tällä hetkellä sitoutunut Transformers 3 -elokuvaan, kun taas Mulligan mainostaa Never Let Me Go -elokuvaansa. Nyt Mulliganin kerrotaan päättäneen karistaa Hollywoodin tomut jaloistaan ja muuttaneen takaisin Britanniaan.