BB-asukkaat lihoivat: ”Ksenia olisi syönyt itsensä hengiltä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla vietetty varsin herkullista viikkoa Tervetuloa Jeboulandiaan -tehtävän merkeissä. Asukkaat ovat saaneet herkkuja ja alkoholia aamusta iltaan, ja esimerkiksi aamuherätyksiä on ryyditetty aamusaunalla, oluella, siiderillä ja kuohuviinillä.

Ei siis ihme, että asukkaat ovat saaneet herkkujen ja juomisten myötä myös lisäkiloja. Iltapäivällä erityisesti BB-Nino ja BB-Elisabet päivittelivät kuntoaan ja paisunutta olomuotoaan pihamaalla.

– V**tu mä näytän ihan mun asiakkailta! Kyllä mun äiti tietää kun se itsekin… Elisabet aloitti.

– Dokaako sun äiti paljon? Nino tarttui edelliseen.

– Välillä, Elisabet paljasti.

– Tuntuu että täällä vaan koko ajan paisuu. Mä en voi olla sunnuntaina missään kireissä vaatteissa, kun ne ei näytä enää hyvältä. Mä joudun olemaan hupparissa suorassa lähetyksessä, kun mun kaikki läskivaatteet on jo käytetty. En mä halua että mulla on joku kivannäköinen paita, joka on kireä kuin… Nino valitti.

– Täällä pitäis ottaa kaikki irti ja tää on vain läskiä, mutta kun en kestä tätä. Nyt ei ole enää hyvä olla, kun mitkään vaatteetkaan ei ole enää hyviä. Kun oliskin vaan yhdessä kohdassa, mutta kun on tasaisesti joka puolella. Ei se nyt oikeasti ole iso juttu, mutta on se oikeesti tosi iso juttu. Me ei tehdä mitään. Vähän hypitään pomppulinnassa niin kaikilta pumppu pettää. En oo ikinä syönyt näin paljon. Darrassa mä puputan joskus ihan v**usti, Elisabet puolestaan totesi.

– Ei mua muuten haitttaa, mutta kun naamakin on turvoksissa, BB-Petri osallistui keskusteluun.

Osansa keskustelusta sai myös talosta sunnuntaina häädetty BB-Ksenia, joka lihoi talossa huomattavasti.

– Jos Ksenia olisi ollut täällä niin se olisi varmaan kuollut, Elisabet totesi.

– Se olisi syönyt itsensä varmaan hengiltä. Mieti kun noi on tossa pöydässä koko ajan. Ensimmäisen kerran kun se olisi kävellyt ohi niin se olisi syönyt ne, Niko naureskeli.