Johanna Tukiainen levytti jälleen: ”Kuin kissaa tapettaisiin!” Kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on tähän mennessä julkaissut jo parikin omaa singleään, mutta hänen julkaisunsa jatkuvat edelleen. Nyt hän on laulamassa taustoja uudella I Get It In -singlellä, joka on amerikkalaisen Liz Harlow’n levyttämä kappale. Lopputulos on yllättävä.

Singleä ei ole julkaistu virallisesti, mutta se on kuitenkin päätynyt julkisuuteen YouTube-palvelun kautta. Staran DJ-tiimi kuunteli kappaleen ja joutui toteamaan, että Johanna Tukiaisen laulamat osuudet tuovat mieleen vastaavissa tilanteissa aika ajoin käytetyn vanhan sanonnan ”kuin kissaa tapettaisiin”. Kuuntele kappale tästä tai artikkelin yltä.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi on nyt ottanut yhteyttä amerikkalaisartistiin, joka on parhaillaan Barcelonassa. Mallina, näyttelijänä ja laulajana työskentelevä Liz Harlow kertoi haastattelussa kuulumisiaan ja kommentoi samalla myös yhteistyötä Tukiaisen kanssa.

– Viihde-elämä on minulle kokopäivätyötä. Teen täällä Barcelonassa töitä mallina, äänitän tulevaa levyäni ja kuvaan musiikkivideoita, Liz Harlow kertoi Chaos Tube -blogille.

Liz Harlow kertoi tavanneensa Tukiaisen Miamissa, jossa hän päätti työskennellä Tukiaisen kanssa.

– Kirjoitin kappaleen I Get It In, josta minulla on yksi versio englanniksi. Pyysin Johannaa mukaani laulamaan englanniksi tarkoituksena, että hän pääsee kiinni rytmistä ja sävelestä, sen jälkeen hänen oli tarkoitus kääntää sanat suomeksi.

– Kappale nauhoitettiin Miamissa, jonka jälkeen miksaajani miksasi kappaleen. Tiedän, että Johannalla on kykyjä ja olen varma, että me voisimme luoda hyvää musiikkia, joka kuvastaa hänen positiivista luonnettaan, jos vielä työskentelemme yhdessä.

Lue koko artikkeli Chaos Tube -blogista tästä.