Suomalainen BB-kaunotar pahoinpideltiin – syyte vastoin tahtoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelmassa parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella käväissyt BB-Ellinoora on joutunut rikoksen uhriksi. Hän kertoi aiemmin Staran Chaos Tube -blogille joutuneensa pahoinpitelyn uhriksi Kuopiossa. Nyt tapauksesta on nostettu syyte, vaikka Ellinoora ei sitä itse halunnut.

MTV3 kertoi tänään saaneensa vahvistuksen asiasta syyttäjä Petteri Pyyköseltä. Hänen mukaansa Ellinoora on asianomistajana rikosjutussa, jota käsitellään myöhemmin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa lievänä pahoinpitelynä. Tapauksen esitutkinta on jo valmistunut.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogin toimittaja Petri Voutilainen tapasi Ellinooran juuri ennen neitokaisen astumista BB-taloon. Haastattelussa vaaleaverikkö kertoi joutuneensa osalliseksi tappeluun mennessään puolustamaan ystäväänsä. Kuuntele Ellinooran haastattelu tästä.

– Nyt on oikeusjuttu menossa. Vappuna jouduin sellaisen kahakkaan. Menin tappeluun väliin ja sitten lensin itse naama edellä asvalttiin. Oli poikien välillä riitaa. Multa lohkesi etuhammas ja naama ruvella. En hae mitään syytettä tälle tyypille, mutta ne korvaukset haluan tottakai itselleni takaisin kivusta ja särystä. Tiesin ne tyypit entuudessaan, mutta en tunne niitä, Ellinoora kertoi Chaos Tube -blogille.

20-vuotias kuopiolainen BB-Ellinoora häädettiin Big Brotherista 3. lokakuuta.