Näin pelottava on Lordi-yhtyeen tuorein jäsen: ”Elävä kuollut” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Lordi-yhtye erotti rumpalinsa, ja nyt yhtyeen riveihin on kiinnitetty hänelle korvaaja. Lordin uusi rumpali on nimeltään Otus. Hän on järjestyksessään kymmenes jäsen Lordin sukupuussa.

– Ei ole oikein tarkkaa varmuutta, mikä tai kuka Otus on, hän on vain… otus. Sekoitus teurastajaa, pyöveliä, alienia, liskoa ja elävää kuollutta. Tyly jätkä joka tapauksessa. Ja varmasti yksi rumimmista perheenjäsenistämme, Mr. Lordi kertoo uudesta jäsenestä.

Katso kuva tulokkaasta alta.

Otus lähtee Lordin Euroopan kiertueelle. Europe For Breakfast –niminen kiertue kattaa yhteensä 32 esiintymistä 14 maassa. Kiertue alkaa Venäjältä 5. päivänä marraskuuta ja päättyy Hannoveriin, Saksaan 19. päivänä joulukuuta 2010.

Kiertue on täydentynyt lisäpäivillä Ranskassa, Slovakiassa ja Suomessa, missä Otuksen soittoa voi seurata muiden muassa Virgin Oilissa Helsingissä 13. päivänä marraskuuta ja Apollo Live Clubilla Turussa 12. päivänä marraskuuta. Lordin viides studioalbumi Babez For Breakfast julkaistiin syyskuussa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa lokakuussa.

Lordi Otus