Supertähti kiinni pettämisestä? Seksiä Playboy-kaunottaren kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar esitteli kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla ja nähtiin alastomana PETA-järjestön kampanjassa. Nyt hän on noussut seksiskandaalin merkeissä.

Äskettäin muodokas Playboy-kohukaunotar poseerasi alusvaatekuvissa GQ-miestenlehden sivuilla. Nyt Us Weekly -lehti väittää hänen harrastaneen seksiä poptähti-näyttelijä Justin Timberlaken kanssa, vaikka Justin seurustelee yhä Jessica Bielin kanssa. Justinin ja Olivian kerrotaan viettäneen syyskuussa kolme intohimon täyteistä päivää. Justinin väitetään kertoneen Olivialle, että hänen ja Jessican suhde oli jo ohi. Timberlaken tiedottaja on kiistänyt väitteet.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.