BB-Noora on seksikäs mallikaunotar ja sinkku – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon hetki sitten uutena asukkaana astellut 22-vuotias turkulainen BB-Noora on siviilissä toiminut myös mallina, ja hän onkin nykyisin Rock Models -mallitoimiston listoilla. Räväkkä tumma kanotar on ollut myös Mad Crock Girl -mallikilpailun finaalissa.

Katso Nooran näyttävät mallikuvat tästä. ja Grid Girl -kuvat tästä.

– Mä oon harrastanut kahdeksan vuotta judoa ja sitten thai-boxingia. Oon ihan sinkku ja käyn aika usein kavereiden kanssa baarissa. Kuuntelen rokkia ja heavymetallia pääasiassa. Mut kaikki bailausmusiikki menee baarissa, Noora kertoi asukkaille esittelyssään.

Mallintöiden lisäksi Noora on tehnyt töitä muiden muassa asiakaspalvelun ja promootioiden parissa. Mallikurssin vuonna 2007 käynyt neitokainen kertoo ettei pelkää kameroita eikä uusia haasteita. Parhaiksi puolikseen hän kertoo hymynsä sekä lempeytensä ja täsmällisyytensä.