BB-asukkaat opettivat Sandralle suomea: ”Per*eet!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen illalla asukasvaihdon merkeissä Sloveaniasta muuttanut BB-Sandra Auer on sopeutunut suomalaiseen menoon varsin hyvin. Eilen hän ihasteli uusia asuinkumppaneitaan ja totesi heidän olevan mukavampia kuin hän oli osannut edes odottaa.

Sandra toi suomalaisille tuliaisiksi hillotäytteisiä keksejä ja mustikkalikööriä. Sitä nautittaessa suomalaiset opettivat vieraalle, että Suomessa sanotaan juomaa nauttiessa ”Perseet!”, mikä oli tietenkin asukkaiden oma muunnos perinteisestä ”kippiksestä.

– Perseeeeeet! Asukkaat ja vieras ottivat ensimmäiset ja toiset hörpyt.

– En halua näyttää tytöltä, joka tuli tänne viinan kanssa, Sandra naureskeli ja piti asukkaille puheen.

– Kiitos että olette ottaneet minut vastaan niin hienosti. Olette osoittaneet minulle vieraanvaraisuuttanne ja olen kiitollinen siitä. Toivon, että meille tulee upea viikko. Minulla on teille hyviä tarinoita ja haluan oppia tuntemaan teidät kaikki, Sandra totesi puheessaan.

BB-Elli-Maija liikuttui puheesta niin, että alkoi vuodattaa kyyneleitä. BB-Jani ei kyennyt ottamaan enää toista kierrosta likööriä, mutta erityisesti Petri, Eetu ja Nino innostuivat juomatarjoilusta ja Petri pyysikin toistuvasti uusia kierroksia.