Poikabändi haluaa Cheryl Colen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikoinaan lukeutunut Take That menetti menestyksen vuosinaan valovoimaisimman jäsenensä Robbie Williamsin. Yhtyeen menestys ei enää sittemmin palannut aikaisemmalle tasolle.

Nyt, 15 vuoden jälkeen, kiistat on viimein sovittu ja Robbie palannut yhtyeen riveihin. Miesjoukko kaipailee riveihinsä naisvahvistusta, sillä yhtye haaveilee seksikkäästä laulajasta Cheryl Colesta. Robbie Williams paljasti toivomuksen BBC Radio 1 -haastattelussa, ja hänen mukaansa asiasta keskustellaan runsaasti. Myös Tinie Tempah kiinnostaisi popmiehiä.

Take Thatin kiertue starttaa ensi toukokuun lopussa, ja lauantaina aloitettu lipunmyynti on rikkonut jo myyntiennätyksiä. Yhden päivän aikana myytiin miljoona lippua.

– Olemme hiukan shokissa, mutta kiitämme lipunostajia ja odotamme kiertueen aloittamista, Take That kiitteli BBC Radio 1 -haastattelussa.