Gwen Stefanin asu pelästytti lapset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Gwen Stefani on pitänyt jo jonkin aikaa taukoa musiikkiuraltaan. No Doubt -yhtyeen laulajana aikoinaan kuuluisuuteen noussut tähti on keskittynyt viime vuodet perheeseensä. Näin myös viime viikonloppuna, kun Yhdysvalloissa juhlittiin Halloweenia.

Gavin Rossdalen kanssa naimisissa oleva tähti vietti taannoin perheensä kanssa keväistä lomaa Kalifornian Palm Springsissä. Kahden pienen lapsen äiti leikki lastensa kanssa uima-altaalla onnellisen oloisena. Nyt Gwen ja Kingston-poika olivat leikkipuistossa Halloween-asuihin pukeutuneina, ja äiti näytti varsin räväkältä. Katso kuvat tästä.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. Vuonna 2008 No Doubt kasattiin jälleen yhteen ja menestysbändiltä on odotettavissa tämän vuoden puolella uutta materiaalia. Stefani on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa sooluransa sijaan bändiin.